Chiftelute de soia si legume

de raluxas in Mancaruri de legume, 13 Noi 2010 | 18136 vizualizari

 

Pentru cand nu avem carne tocata dar avem soia granule.

 

INGREDIENTE

  • 1 punga soia granule 
  • 2 morcovi rasi 
  • 1 radacina telina rasa (se pot pune si tije de telina tocate marunt) 
  • 1 pastarnac ras 
  • 1 ceapa tocata marunt 
  • 2-3 catei de usturoi pisati 
  • 1 cartof dat pe razatoare 
  • 1 legatura marar proaspat tocat marunt 
  • 1 legatura patrunjel verde tocat marunt 
  • sare si piper dupa gust 
  • 2-3 oua (eu am pus 3 mai mici)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de soia si legume:

Soia se pune de fiert in apa cu putina vegeta sau un condiment pentru mancaruri preferat de fiecare. 
Se lasa sa fiarba 15 minute, timp in care aveti grija sa nu faca spuma si sa dea pe afara din vas. 
Se strecoara si se lasa putin la racit, apoi scurge foarte de bine de apa. 
Intr-un bol amestecati legumele tocate cu verdeata si cu soia, adaugati ouale si sarea si piperul dupa gust. Se amesteca bine.
Pe o farfurie cu faina se pun parti egale de compozitie .Se da forma de chifteluta ( ca in imagine) ajutandu-ne si de faina. 
Se prajesc in ulei incins. 
Se servesc asa simple, sau cu o garnitura, salata. Se pot face chiar si chiftelute marinate.... 
Se servesc cu pofta ! 

TIPS-URI

1

Se prajesc mai repede fiind doar soia si legume ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de soia si legume" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

raluxas 1

14.11.2010, 10:42

Adriana, eu am pus si oua ca sa leg compozitia, deci nu ar prea fi de post

nadina73 1

14.11.2010, 10:59

super ,merg si fara oua de post grozav de bine felicitari 5f

adry88 1

29.05.2011, 12:48

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de orez cu legume si unt